search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Παπαφωτίου: Μια βδομάδα μόνη σε καραντίνα – Πληρώνουμε την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία

15.03.2020 13:40
Παπαφωτίου: Μια βδομάδα μόνη σε καραντίνα - Πληρώνουμε την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία - Media

 

Μία εβδομάδα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της στο Φιλοτράνο της Ιταλίας. Η διεθνής πασαδόρος της Εθνικής βόλεϊ γυναικών Αθηνά Παπαφωτίου που πρόσφατα αναδείχτηκε και MVP σε αγωνιστική του καμπιονάτο μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτόγνωρη εμπειρία και στέλνει το δικό της μήνυμα στην πατρίδα:

Αυτό πληρώνουμε…

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα εδώ, αλλά όλοι δείχνουμε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και υπομονή. Δεν περίμενα ποτέ πως θα ήμουν σε καραντίνα στο σπίτι μου. Το ζούμε και θα το ζήσουμε όλοι. Χρειάζεται θετική σκέψη και καλή ψυχολογία. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς. Πληρώνουμε τώρα την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των πολιτών τις προηγούμενες ημέρες. Τα αποτελέσματα της καραντίνας θα φανούν μετά από δύο εβδομάδες και εκεί αισιοδοξώ να δούμε πτώση στα νούμερα ασθενών και νεκρών».

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28