search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32
MENU CLOSE

Μέτρα και από την Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου, εναντίον του κορονοϊού

15.03.2020 13:47
Μέτρα και από την Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου, εναντίον του κορονοϊού - Media

 

Μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού εξήγγειλε και η Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα, η Κοπτική Εκκλησία στη Χώρα του Νείλου ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλα τα εκκλησιαστικά σεμινάρια εκπαίδευσης αλλά και τα προγράμματα των θεολογικών της σχολών, για δύο εβδομάδες από σήμερα, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις αποφάσεις του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

Μάλιστα, η Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου που επισήμως μετράει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια πιστούς, δήλωσε ότι οι καθημερινές ακολουθίες θα μπορούν να μοιράζονται και να πραγματοποιούνται σε αρκετές μικρότερες, για να αποφεύγονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις των πιστών, ειδικά κατά τις αργίες και κατά τις μεγάλες εορτές.

Επίσης, η εν λόγω Εκκλησία παρότρυνε όλους όσοι παρουσιάζουν υψηλό πυρετό ή έχουν γρίπη, να μην συμμετάσχουν στις ακολουθίες και κάλεσε τους ανθρώπους να αποφεύγουν τις χειραψίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32