search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Μενδώνη: Μέσω τηλεδιασκέψεων τα κεντρικά και τοπικά συμβούλια του ΥΠΠΟΑ

15.03.2020 13:54
Μενδώνη για Αγία Σοφία: «Σοφό» το διάταγμα Ατατούρκ - Στον 15ο αιώνα επιστρέφει ο Ερντογάν - Media

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη λειτουργία του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) και του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ), προέβη στην εξής δήλωση:  

“Με δεδομένη την απόλυτη ανάγκη αντιμετώπισης της εξάπλωσης και των αρνητικών συνεπειών του κορονοϊού COVID-19, η Κυβέρνηση αποφάσισε ότι τα συλλογικά όργανα των κρατικών δομών θα λειτουργούν δια τηλεδιασκέψεων. Τα Κεντρικά και Τοπικά Συμβούλια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τουλάχιστον για την περίοδο από 16 έως 31 Μαρτίου 2020, θα λειτουργήσουν, επίσης, δια τηλεδιασκέψεων. Ειδικά, για τα Κεντρικά Συμβούλια, εφ΄ όσον προκύψουν ζητήματα με κατεπείγοντα χαρακτήρα, η φύση των οποίων απαιτεί συνεδρίαση με φυσική παρουσία μελών, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την ΕΟΔΥ θα καθορίσει τον ασφαλέστερο τρόπο συμμετοχή τους”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02