search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:14
MENU CLOSE

Απόψε στις 21:00 οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσοκόμους

15.03.2020 15:41
Απόψε στις 21:00 οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσοκόμους - Media

 

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ιταλίας και της Ουχάν, όπου οι κάτοικοι που βρίσκονται σε καραντίνα βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους για να τραγουδήσουν, προκειμένου να αναπτερωθεί το ηθικό τους, οι κάτοικοι της Ισπανίας έκαναν μια παρόμοια κίνηση.

Όχι όμως για να τραγουδήσουν, αλλά για να χειροκροτήσουν με ευγνωμοσύνη για το έργο που επιτελούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι της Ισπανίας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κρίσης του κορονοϊού.

Μια παρόμοια συγκινητική κίνηση είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν και οι κάτοικοι της Ελλάδας που βρίσκονται στα σπίτια τους προς υποστήριξη των γιατρών και των νοσοκόμων που μάχονται ενάντια στον κορονοϊό, με την πανδημία να έχει βάλει σε δύσκολη θέση και την χώρα μας.

Οι νεκροί πλέον είναι τέσσερις, ενώ τα κρούσματα πλησιάζουν τα 200. Εκτός από τους πολίτες, εκείνοι που έχουν επωμιστεί μεγάλη ευθύνη είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι σε όλη τη χώρα που τις τελευταίες ημέρες εργάζονται πυρετωδώς και υπό δύσκολες συνθήκες.

Ετσι, οι Ελληνες παίρνοντας παράδειγμα από την Ισπανία αποφάσισαν μέσω Social Media να κάνουν κάτι για να αποδώσουν τιμή στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που δίνουν τη δική τους μάχη.

Διαβάστε το μήνυμα για την συγκεκριμένη κίνηση:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», αναφέρει το μήνυμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:13