search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Έτοιμη η πλατφόρμα που θα δηλώνονται τα αποθέματα από μάσκες, αντισηπτικά και μαντηλάκια

15.03.2020 18:31
Διαθέτουν, για καλό σκοπό, προστατευτικές μάσκες Justin Bieber, Eilish, Black Sabbath - Media

 

Τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα καταγραφής αποθεμάτων υγειονομικού υλικού των επιχειρήσεων στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Ανέβηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή όλων των αποθεμάτων των υγειονομικών υλικών. Πάμε σοβαρά, συγκροτημένα και γρήγορα. Πολεμούμε την αισχροκέρδεια» σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης αναφέρει σε δική του ανάρτηση:

«Το σύστημα καταγραφής αποθεμάτων υγειονομικου υλικού των επιχειρήσεων τέθηκε σε λειτουργία. Καλούμε όσους εμπλέκονται στα στάδια που ορίζει η ΠΝΠ ΦΕΚ64/2020 να δηλώσουν άμεσα τα αποθέματά τους».

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον COVID-19, καλεί όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν ή/και εισάγουν ή/και διακινούν ή και διανέμουν προϊόντα ατομικής προστασίας και υγιεινής και συγκεκριμένα α) χειρουργικές μάσκες β) αντισηπτικά διαλύματα και γ) αντισηπτικά μαντηλάκια, να δηλώσουν τα αποθέματά τους για τα είδη αυτά και να τα επικαιροποιούν κάθε τρεις ημέρες, για όσο διάστημα η χώρα μας τελεί σε κατάσταση έκτακτων συνθηκών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01