28/05/2020 19:16:21

Ο Ετεοκλής Παύλου μας καλεί να μείνουμε στο σπίτι: «Εγώ άντεξα έναν χρόνο μέσα στο νοσοκομείο»

Ο Ετεοκλής Παύλου μας καλεί να μείνουμε στο σπίτι: «Εγώ άντεξα έναν χρόνο μέσα στο νοσοκομείο» - Media

 

Με αφορμή τα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, αλλά και όλους όσοι δε δείχνουν να συμμορφώνονται με αυτά, ο Ετεοκλής Παύλου που πριν από λίγα χρόνια ακρωτηριάστηκε μετά από σοβαρό τραυματισμό, στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης.

Ο αθλητής που πέρασε έναν ολόκλρηρο χρόνο στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη να κερδίσει τη ζωή του, μιλά για τη δύσκολη περιπέτειά του, παρακινώντας τον καθένα από εμάς να μείνουμε στα σπίτια μας, προστατεύοντας τόσο εμάς τους ίδιους όσο και τους συνανθρώπους μας. 

«Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου. (Όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πράγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειώσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)» γράφει ο Ετεοκλής Παύλου στο μήνυμά του το οποίο συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες με το πρόσθετο μέλος του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.