search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Μητέρα αγόρασε 32 ρολά τουαλέτας λόγω κορωνοϊου – Τα παιδιά της γέμισαν τη μπανιέρα και τα πέταξαν μέσα να επιπλέουν (Photos)

16.03.2020 14:54
Μητέρα αγόρασε 32 ρολά τουαλέτας λόγω κορωνοϊου – Τα παιδιά της γέμισαν τη μπανιέρα και τα πέταξαν μέσα να επιπλέουν (Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Χάμσαιρ χθες. Μια μητέρα πήγε σε μεγάλο σουπερ μάρκετ για να αγοράσει προμήθειες για τον κορωνοϊό. Γέμισε 3 καρότσια με είδη πρώτης ανάγκης όπως λέει η ίδια. Ανάμεσα στις αγορές που έκανε ήταν και 32 ρολό τουαλέτας για ώρα ανάγκης.
Η μητέρα σπρώχτηκε και έσπρωξε, την έβρισαν και έβρισε, ποδοπατήθηκε και ποδοπάτησε, στάθηκε στην ουρά και περίμενε υπομονετικά να ξεχυθεί στους διαδρόμους. Και αυτό γιατί; Για να έχει η οικογένεια της ρολό τουαλέτας.


Όταν πήγε σπίτι της πήρε πολλή ώρα να ξεφορτώσει όσα είχε αγοράσει. Ξεφόρτωσε πρώτα τα χαρτιά τουαλέτας και τα πήγε και τα άφησε σε έναν χώρο στο μπάνιο. Η μητέα συνέχιζε να ξεφορτώνει το αυτοκίνητο αλλά δεν υπολόγισε τα δυό της μικρά παιδιά.


Όση ώρα εκείνη έκανε τη δουλειά της τα παιδιά της πήγαν στο μπάνιο, άνοιξαν και τα 32 ρολό, τα ξετύλιξαν τα έριξαν στην μπανιέρα και στη συνέχεια άνοιξαν το νερό για να γεμίσει η μπανιέρα. Από πάνω έριξαν και μερικά πλαστικά παπάκια και άλλα παιχνίδια και ήταν έτοιμα να παίξουν.


Η μητέρα όταν το είδε, λίγο έλειψε να πάθει συγκοπή. Μάζεψε το κουράγιο της, τράβηξε φωτογραφία τη γεμάτη με χατιά να επιπλέουν μπανιέρα και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Τα σχόλια από κάτω ήταν πολλά. Οι περισσότεροι της έδιναν κουράγιο ενώ άλλοι γελούσαν με αυτό που έβλεπαν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11