search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ιταλία: Υπέροχη γιαγιά ράβει μάσκες για τους γιατρούς της Ρώμης

17.03.2020 07:16
Συντάξεις: Συνεχίζονται από το απόγευμα οι πληρωμές Αυγούστου - Media

 

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένα βίντεο που συγκινεί και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης στην γειτονική Ιταλία.

Μια απίθανη γιαγιά, η 83χρονη Τερέζα, ράβει μόνης της εκατοντάδες μάσκες για το προσωπικό ενός νοσοκομείου στην Ιταλία, συμβάλλοντας και εκείνη με τον δικό της σπουδαίο τρόπο στην προσπάθεια αναχαίτισης εξάπλωση του κορωνοϊού.

Γιατροί και νοσηλευτές περνούν μέρες και νύχτες στα νοσοκομεία, οι περισσότεροι πολίτες φέρονται υπεύθυνα και μένουν σπίτι και άλλοι, όπως η απίθανη γιαγιά Τερέζα από την Ιταλία, εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν ακόμα πιο έμπρακτα τους αφανείς ήρωες που πολεμούν την πανδημία, όπως αναφέρει η σελίδα στο facebook Fractal.

Η ίδια, λοιπόν, είναι 83 ετών και, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι.

Ωστόσο, δεν περνάει τον χρόνο της βλέποντας τηλεόραση, αλλά ράβοντας εκατοντάδες μάσκες για το προσωπικό ενός νοσοκομείου της Ρώμης, όπως έκανε γνωστό η σελίδα στο Facebook «Working Class Hero».

Τη φωτογραφία έστειλαν στη σελίδα οι συγγενείς της γιαγιάς Τερέζα, περήφανοι για το έργο της.

Η Τεράζα Ταλιέντε (όπως είναι το πλήρες όνομά της) ζει στην ιταλική πρωτεύουσα, είναι συνταξιούχος μοδίστρα θεατρικών κοστουμιών και έθεσε τις ικανότητές της στη διάθεση του αγώνα κατά του ιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:54