search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Batwoman: Σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα – Παράλυτη έμεινε η 30χρονη βοηθός παραγωγής

17.03.2020 08:28
Batwoman: Σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα - Παράλυτη έμεινε η 30χρονη βοηθός παραγωγής - Media

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Vancouver Sun η Αμάντα Σμιθ, βοηθός παραγωγής της σειράς «Batwoman» του CW, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπέστη βαρύτατο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ένα ανυψωτικό μηχάνημα έπεσε ξαφνικά πάνω στο κεφάλι της 30χρονης γυναίκας. 

Η Σμιθ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Βανκούβερ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη.

Όπως διαπιστώθηκε η κοπέλα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Ωστόσο η οικογένεια και οι φίλοι της Σμιθ ελπίζουν ότι θα μπορέσει κάποτε να περπατήσει και πάλι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συνεργάτης της, Τάιλερ Ματσούκο κατάφερε μέσω του GoFundMe να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 51.700 δολάρια, καθώς είναι αμφίβολο πότε θα καταφέρει να εργαστεί ξανά η 30χρονη γυναίκα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη δυο μόλις μέρες προτού η εξάπλωση του κορονοϊού σταματήσει την περασμένη Παρασκευή την παραγωγή του «Batwoman».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:03