search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Το τερμάτισαν οι Άγγλοι τουρίστες στην Ισπανία: Πίνουν μπύρες, μεθάνε, τριγυρνάνε γυμνοί και δεν υπακούουν στην αστυνομία (Video)

17.03.2020 14:17
Το τερμάτισαν οι Άγγλοι τουρίστες στην Ισπανία: Πίνουν μπύρες, μεθάνε, τριγυρνάνε γυμνοί και δεν υπακούουν στην αστυνομία (Video) - Media

 

Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι τουρίστες δεν ξέφυγαν από τον κανόνα και όπου βρίσκονται μεθούν κάνουν χοντροκομμένα αστεία και δεν υπακούουν στις αρχές. Έτσι και τώρα στην Ισπανία που πλήττεται από τον κορωνοϊό, όσοι άγγλοι την έχουν επισκεφτεί, τριγυρνάνε μεθυσμένοι, γυμνοί στο δρόμο, πίνουν μπύρες και λένε στον κόσμο «Δεν είναι τίποτε μια απλή γρίπη είναι. Να έχετε ευτυχισμένες ημέρες».
Στο Benidorm, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που συγκεντρώνει πολλούς Άγγλους τουρίστες, είχαν σχηματίσει ομάδες μεθυσμένωνκαι ημίγυμνων και τραγουδούσαν με παράφωνες φωνές το τραγούδι Hey Baby από τον DJ Ötzi. Κάποιοι άλλοι έβγαιναν από τα σούπερ μάρκετ με το καρότσι γεμάτο μπύρες και αλκοόλ


Την ίδια στιγμή η Ισπανική αστυνομία προσπαθούσε να τους απομονώσει ενώ οι Άγγλοι συνέχιζαν το χαβά τους και δεν υπάκουν σε τίποτε. 


Η Ισπανία έχει ραγδαία αύξηση κρουμάτων κορωνοϊού. Από 1.987 τα κρούσματα εκτινάχθηκαν σε 11.178 σε μόλις 24 ώρες, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 491. Οι πόλεις της χώρας είναι σε καραντίνα για τουλάχιστον 14 ημέρες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35