search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα» (Video)

17.03.2020 15:15
Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Είμαστε υγειονομική βόμβα, δεν μπαίνουμε για βόλτα» (Video) - Media

 

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να δείχνει πως συμμορφώνεται με τις συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού, όμως τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διάφορα όχι και τόσο ευχάριστα περιστατικά.
Ένα από αυτά έγινε στην Θεσσαλονίκη (την Κυριακή σύμφωνα με την ημέρα που ανέβηκε το video), η οποία και αυτή βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής…Εκεί λοιπόν, οι άνθρωποι που επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ προκάλεσαν την έκρηξη του οδηγού. «Να σας ρωτήσω κάτι, όλοι εσείς εδώ τώρα που κυκλοφορείτε, είναι επείγουσα ανάγκη να κυκλοφορήσετε; Eίστε όλοι από δουλειές;  Όλοι από νοσοκομεία; Δεν απαντάει κανείς! Πόσοι είστε από νοσοκομεία; Πόσοι δουλεύετε; Πόσοι είναι αναγκαίου να κυκλοφορήσετε; 10 – 15; Είμαστε 50! Είμαστε μια υγειονομική βόμβα εδώ πέρα, το καταλαβαίνετε; Δεν μπαίνουμε για βόλτα!»

 

 
Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59