search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Απιστία στα χρόνια του κορωνοϊού: Άνδρας σε καραντίνα που βγήκε κρυφά από το σπίτι του κόλλησε από την ερωμένη του

17.03.2020 15:54
Απιστία στα χρόνια του κορωνοϊού: Άνδρας σε καραντίνα που βγήκε κρυφά από το σπίτι του κόλλησε από την ερωμένη του  - Media

 

Μια ιστορία από αυτές που λέμε «μη σου τύχει ποτέ» διαδραματίστηκε στην Ιταλία. Ένας άνδρας που έμενε σε κατ οίκον περιορισμό μαζί με τη γυναίκα του, φαίνεται ότι είχε αφήσει κάποιες ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την παράνομη ερωμένη του. 
Έτσι ένα βράδυ προφασίστηκε ότι πάει στο φαρμακείο και αντί για αυτό με χίλιες προφυλάξεις σαν τον κλέφτη, βγήκε στους άδειους δρόμους και πήγε να επισκεφτεί την ερωμένη του στο σπίτι της.
Αφού έκαναν ότι έκαναν επέστρεψε σπίτι – είχε προνοήσει να αγοράσει και φάρμακα ερχόμενος- και όλα κυλούσαν μέλι γάλα. Ύστερα από λίγες ημέρες όμως ο άνδρς ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις. 
Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και στις ερωτήσεις τους για το που πήγε και τι έκανε, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε ερωμένη την οποία είε επισκεφτεί και κόλλησε από εκείνη. Πράγματι και η ερωμένη του που εξετάστηκε αν και ασυμπτωματική βρέθηκε να είναι θετική στο ιό. 
Τελικά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η daily mail, ο άνδρας έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και βρίσκεται σε πλήρη ανάρρωση αλλά βρίσκεται σε πλήρη πανικό και φοβάται μη τυχόν η γυναίκα του η οποία δεν έχει παρουσιάει σύμπτωμα, νοσήσει και το καταλάβει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10