search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Στεφανίδη: «Η ΔΟΕ παίζει με την υγεία μας»

17.03.2020 20:54
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Την απόφαση της ΔΟΕ να… μην πάρει ακόμα απόφαση για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη τηλεδιάσκεψη, σχολίασε σε επικριτικό ύφος η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, μιλώντας στο Reuters εξαπέλυσε μύδρους κατά των «Αθανάτων», τονίζοντας ότι με τη στάση τους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και αθλητριών.

«Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Αλλά μας (ΔΟΕ) βάζουν σε κίνδυνο» ανέφερε η πρωταθλήτρια του επί κοντώ.

Μάλιστα διερωτήθηκε αν υπάρχει plan b για τη διεξαγωγή των αγώνων. «Όλοι θέλουμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί στο Τόκιο αλλά ποιο είναι το Plan B αν δε γίνουν; Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει επιδράσεις στην προπόνησή μου γιατί παίρνω ρίσκα τώρα που δε θα έπαιρνα αν ήξερα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε την υγεία μας και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε τέτοιο περιβάλλον» σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33