search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Μαγούλα Αττικής: Κατασχέθηκαν πάνω από 15,5 τόνοι καπνού σε παράνομο εργαστήριο!

18.03.2020 11:07
Μαγούλα Αττικής: Κατασχέθηκαν πάνω από 15,5 τόνοι καπνού σε παράνομο εργαστήριο! - Media

 

Περισσότεροι από 15,5 τόνοι καπνού και μηχανολογικός εξοπλισμός κατασχέθηκαν σε παράνομο εργαστήριο επεξεργασίας καπνού που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στην Μαγούλα Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στους χώρους του εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 15.560 κιλά κατεργασμένου και ακατέργαστου καπνού, μηχανική μονάδα επεξεργασίας καπνού και εξαρτήματα συσκευασίας.

Οι χώροι ερευνήθηκαν από συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ η ποσότητα που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ελευσίνας για τον προσδιορισμό διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας – Ειδυλλίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33