search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Εικόνα που σοκάρει: Εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο ράβουν μόνοι τους μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό (Video)

18.03.2020 14:33
Προσοχή: Ο ΕΟΦ προειδοποιεί - Οι μάσκες με οξείδιο του χαλκού δεν είναι για παιδιά - Media
 
Μάσκες για την προσωπική τους προφύλαξη από τον κορονοϊό αναγκάζονται να ράψουν οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο, όπως καταγγέλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει έλλειψη και καμία εταιρεία δεν τους προμηθεύει.
 
«Στο Δρομοκαΐτειο ξεκινάμε να ραβουμε μάσκες. Καμία εταιρεία δεν μας προμηθεύει επικαλούμενη έλλειψη. Ο κος Γεωργιάδης είπε ότι υπάρχουν 1.2 εκατομμύρια μάσκες στην αγορά. Ως εκ τούτω οι 100.000 υγειονομικοί δικαιούνται από δύο τρεις μάσκες.
 
Τι να κάνουν; Στο Δρομοκαΐτειο βρέθηκε η λύση να ράψουμε μάσκες στο ραφείο. Γυρίσαμε στο 1940. Αλλά και αυτό είναι μια λύση. Αρκεί να είναι ασφαλείς, που κανείς δεν ξέρει. Πρέπει να επιτάξουν βιομηχανίες να ράψουν μάσκες. Λάθος που από το Γενάρη δεν προμηθεύτηκαν μάσκες όταν ξεκίνησε το κακό στη Κίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.
 

Πηγή: enikos.gr
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03