search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Η Κίνα δώρησε στην Ελλάδα 50.000 μάσκες (Photos)

18.03.2020 14:48
Κορωνοϊός: Η Κίνα δώρησε στην Ελλάδα 50.000 μάσκες (Photos) - Media

 

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στη μάχη που δίνει η Ελλάδα κατά της επιδημίας του κορωνοϊού έδειξε η Κίνα, δωρίζοντας στη χώρα μας 50.000 μάσκες.

«Η κρίση είναι μπροστά μας. Οι επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες θα είναι δύσκολοι και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ σοβαροί και πολύ υπεύθυνοι στην αντιμετώπισή της» ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας μετά τη σημερινή του επίσκεψη στην πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, όπου η πρέσβης Zhang Qiyue του παρέδωσε τις μάσκες για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε την πρέσβη, την κινεζική κυβέρνηση και την κινεζική κοινότητα, για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της κρίσης Δημόσιας Υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

«Αυτό είναι ένα πρώτο μικρό δείγμα. Το Σάββατο το πρωί, στην πτήση της Air China που θα έρθει στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, θα υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο δείγμα και των εταιρειών και του κινεζικού κράτους. Να ευχαριστήσω την κινεζική κυβέρνηση για όλη την προσπάθεια την οποία κάνει», συμπλήρωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος στους πολίτες, ο υπουργός Υγείας τόνισε για ακόμη μια φορά: «Πρέπει να κάτσουν σπίτι τους, πρέπει να πάρουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, να προσέξουν τον εαυτό τους και κυρίως τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10