search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Όχι εμείς οι άλλοι…

02.03.2010 15:02
Όχι εμείς οι άλλοι… - Media

Δεν ξέρουμε τίποτα για το… κόψιμο του 14ου μισθού  δήλωσε διπλωματικά ο Φιλανδός επίτροπος  Αμαντέου  Αλφατάζ, διευκρινίζοντας ότι :«η  Επιτροπή επισήμως δεν προβαίνει σε ανάλογες συστάσεις».Ο ρόλος της Κομισιόν  διευκρίνισε είναι εποπτικός και την πρωταρχική πολιτική ευθύνη για τη λήψη μέτρων και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων την έχει η ελληνική κυβέρνηση.Συμπλήρωσε όμως με νόημα ότι ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι μεγάλος και το μισθολογικό κόστος του δημοσίου πρέπει να μειωθεί”.

Δεν ξέρουμε τίποτα για το… κόψιμο του 14ου μισθού  δήλωσε διπλωματικά ο Φιλανδός επίτροπος  Αμαντέου  Αλφατάζ, διευκρινίζοντας ότι :«η  Επιτροπή επισήμως δεν προβαίνει σε ανάλογες συστάσεις».

Ο ρόλος της Κομισιόν  διευκρίνισε είναι εποπτικός και την πρωταρχική πολιτική ευθύνη για τη λήψη μέτρων και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων την έχει η ελληνική κυβέρνηση.

Συμπλήρωσε όμως με νόημα ότι ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι μεγάλος και το μισθολογικό κόστος του δημοσίου πρέπει να μειωθεί”.

Άλλωστε  ο Όλι Ρεν πέρασε το σαφές μήνυμα στην Αθήνα ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας θα πρέπει να μειωθεί κατά 4% του ΑΕΠ έως το τέλος του 2010.

Τέλος, ερωτηθείς αν ο Επίτροπος Ρεν παρουσίασε στις ελληνικές αρχές κάποιο συγκεκριμένο μέτρο στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ο Αλφατάζ είπε ότι οι συζητήσεις του Επιτρόπου με τους αρμόδιους υπουργούς επικεντρώθηκαν στις προσπάθειες προσαρμογής της δημοσιονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:05