search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Πάτρα: Αναστέλλονται μέχρι τις 30 Μαρτίου οι υπηρεσίες του Δήμου με φυσική παρουσία 

18.03.2020 15:38
Πάτρα: Αναστέλλονται μέχρι τις 30 Μαρτίου οι υπηρεσίες του Δήμου με φυσική παρουσία  - Media

 

Αναστέλλεται μέχρι τις 30 Μαρτίου η λειτουργία υπηρεσιών του δήμου Πατρέων με φυσική παρουσία δημοτών. Όπως ανακοινώθηκε, η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, αναστέλλεται η λειτουργία, με φυσική παρουσία δημοτών, των υπηρεσιών της πολεοδομίας, των οικονομικών υπηρεσιών, του τμήματος ανταποδοτικών τελών και Τ.Α.Π, του τμήματος πρωτοκόλλου, των γραφείων των δημοτικών κοινοτήτων, του τμήματος κοινωνικής πρόνοιας και του τμήματος τοπικής οικονομίας.

Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, θα λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών από 7:30 έως 15:00, μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10