search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Η εκπληκτική στιγμή που σοπράνο τραγουδάει από το μπαλκόνι της στην Ισπανία του κορωνοϊού – Όλοι βαστούσαν την ανάσα τους (Video)

18.03.2020 17:06
Η εκπληκτική στιγμή που σοπράνο τραγουδάει από το μπαλκόνι της στην Ισπανία του κορωνοϊού – Όλοι βαστούσαν την ανάσα τους (Video)   - Media

 

Στη Βαρκελώνη του κορωνοϊού και της καραντίνας όπου οι άνθρωποι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, μια σοπράνο τραγούδησε από το μπαλκόνι της και γέμισε με ελπίδα τις καρδιές τους. Όση ώρα τραγουδούσε όπως φαίνεται και στο βίντεο όλοι βαστούσαν την αναπνοή τους και όλοι είχαν ανατριχιάσει. 
Η σοπράνο ονομάζεται Begona Alberdi, και είναι 56 ετών και βγήκε στο φωτισμένο της μπαλκόνι χθες το βράδυ. Άρχισε να τραγουδά και να μαγεύει τον κόσμο που ήταν κλεισμένος μέσα στο σπίτι του. Όση ώρα τραγουδούσε επικρατούσε σιγή ενώ κάποιος ακούγεται να ρουφάει τη μύτη του συγκινημένος. 
Μόλις η Begona τελείωσε το τραγούδι της ο κόσμος που είε βγει στα μπακόνια του ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00