search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Γεωργιάδη: «Πάρε μέτρα για την αισχροκέρδεια» – «Έπρεπε να είσαι σε καραντίνα»

18.03.2020 17:11
Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Γεωργιάδη: «Πάρε μέτρα για την αισχροκέρδεια» - «Έπρεπε να είσαι σε καραντίνα» - Media
 
Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την επίσκεψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε σούπερ μάρκετ απ’ όπου έφυγε με δύο γεμάτα καρότσια.
 

Όλα άρχισαν όταν ο Δ. Παπαδημούλης έγραψε στο Twitter: «Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για “αντικοινωνική συμπεριφορά”! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα “Σκλαβενίτη” με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».
 

Ο Ά. Γεωργιάδης, βρήκε ευκαιρία να… τρολάρει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ⁦@papadimoulis⁩ για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. “Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα” εύγε στον ⁦@npapathanasis⁩».
 

Ωστόσο, ο Δ. Παπαδημούλης ενοχλήθηκε από το ύφος του υπουργού Ανάπτυξης και του απάντησε με αυστηρό ύφος, γράφοντας «Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε @AdonisGeorgiadi. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€!».
 

Και η κόντρα κορυφώθηκε, με την απάντηση του Ά. Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε: «Ακούστε “κύριε” στην ανάρτησή σας γράψατε ότι μόλις γυρίσατε από τις Βρυξέλλες πήγατε στο Super Market, ενώ θα έπρεπε να είστε σε καραντίνα 14 ημερών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Δεν σας το είπα και επέλεξα την ειρωνία και φωνάζετε και από πάνω; Ντροπή σας!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31