search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21
MENU CLOSE

Τσιόδρας: «Είμαι κόκκινος, είμαι Ολυμπιακός»

18.03.2020 17:25
Τσιόδρας: «Είμαι κόκκινος, είμαι Ολυμπιακός» - Media

 

Λίγο πριν από την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, αποκάλυψε με ιδιαίτερο τρόπο τις φίλαθλες προτιμήσεις του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το πρόσωπο που έχει μπει στα σπίτια όλων μας το τελευταίο διάστημα και αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αμεσότητα απέναντί μας, με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας να προβαίνει στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων αλλά και όλης της Ελλάδας για την εξέλιξη της πορείας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το news247 το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν προχωρήσει στην ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο κύριος Τσιόδρας ήταν πρωταγωνιστής και σε ένα απρόβλεπτο σκηνικό καθώς ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του, προχώρησε και στην αποκάλυψη της ομάδας που υποστηρίζει.

 “Είστε κόκκινος”, παρατήρησε ένας δημοσιογράφος, για να πάρει την άμεση απάντηση του Σωτήρη Τσιόδρα μέσα σε τέσσερις λέξεις: “Είμαι κόκκινος, είμαι Ολυμπιακός”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21