search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Η εποχή του Skype στα τηλεοπτικά κανάλια 

19.03.2020 08:17
Η εποχή του Skype στα τηλεοπτικά κανάλια  - Media

 

Συνδέσεις επί συνδέσεων γίνονται κάθε μέρα στα τηλεοπτικά κανάλια μιας και με τις απαγορεύσεις οι καλεσμένοι (ειδικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες) βγαίνουν να μιλήσουν άλλοτε με φόντο μία βιβλιοθήκη, άλλοτε με καναπέ, άλλοτε με πίνακα ζωγραφικής, για τον κορωνοϊκό αλλά και να “κρατήσουν” συντροφιά όπως λένε στους Μένουμε Σπίτι. 

Η τηλεόραση, κορυφαία επιλογή ενημέρωσης για κρίσιμα γεγονότα – κυρίως λόγω αμεσότητας – πέρα από συντροφιά προσπαθεί να ενημερώνει τους τηλεθεατές. Έκτακτες εκπομπές καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος με καλεσμένους ειδικούς γιατρούς, κυρίως μέσω Skype, προσπαθούν να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό. 

Κάποιες συνδέσεις βγαίνουν λάθος, άλλες σπάνε στον τηλεοπτικό αέρα άλλες πάλι δεν ακούγονται καλά, δεν παύει όμως να είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας μέσω της οθόνης ο οποίος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικός. 

Δύναμη και κουράγιο σε δημοσιογράφους και τεχνικούς που δε μένουν σπίτι τους αλλά βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43