search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Έκτος νεκρός από την πανδημία στην Ελλάδα

19.03.2020 09:30
5060923.jpg

 

Στους έξι ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, στη λίστα των θυμάτων προστέθηκε ένας 70χρονος από την Καστοριά.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί συνολικά 418 κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες 30 ασθενείς που είναι θετικοί στον κορωνοϊό νοσηλεύονται αυτή την ώρα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Την ίδια στιγμή αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, καθώς μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασαν τους 20.

Όλοι οι βαριά ασθενείς λαμβάνουν ειδική αντιική θεραπεία. Ο μέσος όρος ηλικίας των βαριά πασχόντων είναι τα 70 έτη ενώ τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα εξακολουθεί να μετράει η Αθήνα. Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί 6.000 δείγματα για τον νέο κορονοϊό. 

Αγωνία για το ΕΣΥ και το προσωπικό

Στο μεταξύ, εντείνεται η αγωνία των υγειονομικών αρχών για τις αντοχές του προσωπικού του ΕΣΥ, μετά και τα ολοένα περισσότερα περιστατικά λοίμωξης COVID-19 σε γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς των μονάδων Υγείας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:59