search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Φιλοδώρημα 2.500 δολαρίων για υπαλλήλους μαγαζιού που θα έκλεινε λόγω μέτρων

19.03.2020 12:25
Κορωνοϊός: Φιλοδώρημα 2.500 δολαρίων για υπαλλήλους μαγαζιού που θα έκλεινε λόγω μέτρων - Media

Το εστιατόριο “The Coaches Bar and Grill”, στην πόλη Κολόμπους του Οχάιο, ήταν έτοιμο να κλείσει, ύστερα από τα μέτρα που επεβλήθησαν από τον κυβερνήτη, Mike DeWine, με σκοπό τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αν και τα νέα μέτρα “τρόμαζαν” τον ιδιοκτήτη, Benny Leonard, ο οποίος ανησυχούσε για το μέλλον της επιχείρησής του, μια ιδιαίτερη πράξη καλοσύνης κατάφερε να συγκινήσει αυτόν και τους σερβιτόρους του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το Good News Network, καθώς και το ρεπορτάζ του news247, ένας μεσήλικας πελάτης, που όπως αποφάσισε ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποφάσισε να αφήσει 2.500 δολάρια τιπς, έχοντας κάνει λογαριασμό μόλις 29,75 δολαρίων. Παράλληλα ζήτησε το ποσό αυτό να μοιραστεί ισάξια μεταξύ των σερβιτόρων.

“Υπηρξαν δάκρια, δάκρια χαράς”, ανέφερε ο Leonard στο WNBS. “Μια απίστευτη πράξη καλοσύνης κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα περίεργης ημέρας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:41