search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Περισσεύει η ανοησία στο Μαξίμου

19.03.2020 14:12
Χαρίτσης για μέτρα για πολιτισμό: Εμπαιγμός και υποκριτική στάση - Media

 

Κριτική στους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ ύψους 750 δισ. ευρώ για τη μάχη κατά των συνεπειών της επιδημίας του κορωνοϊού στην οικονομία άσκησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Α. Χαρίτσης σημείωσε δηκτικά ότι «η ανοησία φαίνεται ότι περισσεύει στο Μαξίμου. Η Ελλάδα θα συμμετέχει στο προσωρινό πρόγραμμα της ΕΚΤ για την φονική πανδημία,όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης, και όχι στο QE. Η ΕΚΤ σήμερα περιλαμβάνει και την Ελλάδα γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χωρα από τα μνημόνια».

Προσέθεσε, δε, ότι «η ΝΔ, αντί να πανηγυρίζει, να δει πώς θα αυξήσει το ανεπαρκες πακέτο βοήθειας που ανακοίνωσε χθες. Ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και ελλείψεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες υγείας. Αρκετά με την πολιτική εκμετάλλευση κάθε καταστροφικού γεγονότος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29