search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Δέκα ταινίες όπου οι ηθοποιοί έκαναν πραγματικά σεξ (Photos)

19.03.2020 19:35
Σεξ και κρύωμα: Πόσο ασφαλές είναι; - Media

 

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου έχουν σκηνές πραγματικού σεξ αλλά δεν συμβαίνει μόνο σε αυτές. Ταινίες στις οποίες μάλιστα οι πρωταγωνιστές ήταν μεγάλοι σταρ και μπορεί να της έχεις ήδη δει και να μην είχε περάσει καν από το μυαλό σου ότι αυτό που βλέπεις είναι πραγματικό. Προφανώς, δεν είναι πάντα θέμα υποκριτικού ταλέντου. Θα σου το επιβεβαιώσουμε με μία λίστα από ακόμα 10 ταινίες.

8mm 2

Μην μπερδευτείς, αυτή η ταινία κυκλοφόρησε το 2005 και δεν είναι το sequel του “8 χιλιοστά” που βγήκε το 1999. Ο πραγματικός τίτλος της είναι The Velvet Side of Hell και έχει πολλές σκηνές πραγματικού σεξ που αγγίζει τα όρια του πορνό.

Anatomy of Hell

Ένα γαλλικό ερωτικό δράμα που εξερευνά τις σκοτεινές πλευρές της σεξουαλικότητας με σκηνές πραγματικού σεξ εξ ολοκλήρου. Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2004, περιγράφει την ιστορία μιας μοναχικής γυναίκας που πληρώνει έναν gay άνδρα να περάσουν τέσσερις μέρες κλειδωμένοι σε ένα απομονωμένο σπίτι για να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητας.

Baise-moi

Είναι ένα γαλλικό θρίλερ (ο αγγλικός της τίτλος είναι F@ck me) που κυκλοφόρησε το 2000 και περιγράφει την ιστορία δυο γυναικών που αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση από τους ανθρώπους που τις αδίκησαν, συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας ανδρών που βίασε τη μία από τις δύο. Είναι μια αμφιλεγόμενη ταινία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της.

A Real Young Girl

Αν και αυτή η ταινία φτιάχτηκε το 1976 δεν κυκλοφόρησε στις αίθουσες μέχρι το 2000 διότι ήταν αμφιλεγόμενη. Η πηγή της αντιπαράθεσης; Η ταινία έδειχνε σκηνές πραγματικού σεξ ενώ η πρωταγωνίστριά της Charlotte Alexandra δεχνει το στήθος και τον κόλπο της. Αν και η Alexandra ήταν μόλις 20 όταν γυρίστηκε η ταινία, υποδυόταν ένα 14χρονο κορίτσι.

Shortbus

Η κωμωδία του 2006 είναι είναι γνωστή για τα ερωτικά βασανιστήρια και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Επικεντρώνεται σε όσα συμβαίνουν σε ένα εναλλακτικό κλαμπ στο Brooklyn και στην προσπάθεια μιας γυναίκας να καταφέρει να φτάσει σε οργασμό. Να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός Sook-Yin Lee παραλίγο να απολυθεί από τη θέση της στο ραδιόφωνο εξαιτίας της ταινίας. Χάρη στη στηριξη των Gus Van Sant, Francis Ford Coppola και Yoko Ono δεν έχασε τελικά τη δουλειά της.

The Brown Bunny

Όταν κυκλοφόρησε το 2003 δεν μπορούσε κανείς να σταματήσει να μιλά γα την σκηνή του στοματικού έρωτα ανάμεσα στον Vincent Gallo και την Chloe Sevigny. Έσπασε κάθε φραγμό (εξάλλου η Sevigny είναι μεγάλου βεληνεκούς ηθοποιός) και παραμένει μια από τις πιο αξιοσημείωτες κινηματογραφικές στιγμές αφού μιλάμε για μια πραγματική σκηνή.

Pola X

Η γαλλική ταινία του 1999 περιγράφει την ιστορία ενός νεαρού συγγραφέα  που συναντά μια γυναίκα η οποία υποστηρίζει ότι είναι η χαμένη του αδερφή. Στη συνέχεια ξεκινά μια ερωτική ιστορία ανάμεσά τους. Η ταινία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών εκείνη τη χρονιά και περιέχει πραγματικές ερωτικές στιγμές ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της Guillaume Depardieu και Yekaterina Golubeva.

Scarlet Diva

Η ταινία -κυκλοφόρησε το 2000- είναι δημιουργία της Ιταλίδας συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Asia Argento. Η ταινία περιέχει βιογραφικά στοιχεία από τη ζωή της Argento ως ηθοποιού. Η ίδια επιβεβαίωσε μετά την κυκλοφορία της ότι πολλές από τις σκηνές σεξ ήταν πραγματικές.

Marfa Girl 2

Είναι το sequel της ταινίας Marfa Girl του 2012 και επικεντρώνεται σε μια νεαρή μητέρα από την πόλη Marfa του Τέξας που στρέφεται στην οικογένειά της στην προσπάθειά της για να ξεπεράσει την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη.

Ana, mon amour

Η δραματική ταινία του 2017 έρχεται από τη Ρουμανία και ακολουθεί την Ana (που υποδύεται η Diana Cavallioti) και τον Toma (που υποδύεται ο Mircea Postelnicu) που καταλήγουν να κάνουν σεξ έπειτα από έναν καυγά αναφορικά με την φιλοσοφία του Nietzche (απλά καθημερινά πράγματα) και αργότερα πρέπει να διαχειριστούν τα ψυχολογικά θέματα της Ana και το άγχος που την κυριεύει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43