search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:46
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πολλά κρούσματα στη Goldman Sachs, λέει η NY Post

19.03.2020 20:36
Goldman Sachs: Τι είπαν οι Έλληνες τραπεζίτες στο συνέδριό της - Media
 
Η επιδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει και τις παγκόσμιες τράπεζες της Wall Street, οι οποίες ανέφεραν κρούσματα από το προσωπικό τους στην Νέα Υόρκη.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post, τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχουν κρούσματα στην JPMorgan Chase, την Morgan Stanley, την Barclays και την BlackRock.
 
Αρκετοί υπάλληλοι στα κεντρικά γραφεία της Goldman Sachs στην Νέα Υόρκη πιστεύεται ότι έχουν μολυνθεί μGε τον κορωνοϊό, σύμφωνα με δύο πηγές που μίλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα.
 
Μέχρι στιγμής η Fargo και η Goldman Sachs ανέφεραν επίσημα ότι έχουν κρούσματα στα γραφεία τους στο Σαν Φρανσίσκο και την Γιούτα.
 
Σε ανακοίνωση η Goldman Sachs, έκανε γνωστό ότι ένας υπάλληλος της στο επενδυτικό τμήμα της τράπεζας στο Χονγκ Κονγκ ήταν ύποπτο κρούσμα και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό από την περασμένη Τρίτη.
 
Πηγή: skai.gr
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45