02/12/2020 07:46:59

Ματαιώνεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ

Ματαιώνεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ - Media

 

Τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού ματαιώνουν όλες τις συναθροίσεις και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Με απόφασή της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ματαιώνει το προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Mαρτίου συλλαλητήριο των αγροτών στο Κιλελέρ για την 110η επέτειο της εξέγερσης.

«Τα προβλήματα παραμένουν και είναι πολλά, ενώ θα γίνουν ακόμη περισσότερα και η κατάσταση θα δυσκολέψει όταν περάσει η κρίση που βιώνουμε με τον κορονοϊό», δήλωσε στο ethnos.gr, το μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας, προσθέτοντας ότι η ματαίωση της εκδήλωσης κρίθηκε επιβεβλημένη στο πλαίσιο της συμμόρφωσης στα έκτακτα μέτρα.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης Μαγνησίας, που διοργάνωνε την εκδήλωση με την συγκέντρωση αγροτών και αγροτικών μηχανημάτων στο μνημείο της εξέγερσης, παροτρύνει, μέσω της διοίκησής του, τους αγρότες και κτηνοτρόφους να εφαρμόζουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ζητά από την πολιτεία την λήψη μέτρων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και την αποζημίωση αγροτών και κτηνοτρόφων για την παραγωγή που θα χάσουν.

Στο μήνυμά του για την 110ηεπέτειο της εξέγερσης, ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, ανέφερε πως «δεν αρκεί η θύμηση και η μνημόνευση του ξεσηκωμού των αγροτών της θεσσαλικής γης. Σήμερα είναι επιτακτικό το αίτημα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να συνδράμουμε έτσι ώστε ο αγροτικός κόσμος να προχωρήσει κι άλλο».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.