search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Ματαιώνεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ

20.03.2020 06:18
Ματαιώνεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ - Media

 

Τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού ματαιώνουν όλες τις συναθροίσεις και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Με απόφασή της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ματαιώνει το προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Mαρτίου συλλαλητήριο των αγροτών στο Κιλελέρ για την 110η επέτειο της εξέγερσης.

«Τα προβλήματα παραμένουν και είναι πολλά, ενώ θα γίνουν ακόμη περισσότερα και η κατάσταση θα δυσκολέψει όταν περάσει η κρίση που βιώνουμε με τον κορονοϊό», δήλωσε στο ethnos.gr, το μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας, προσθέτοντας ότι η ματαίωση της εκδήλωσης κρίθηκε επιβεβλημένη στο πλαίσιο της συμμόρφωσης στα έκτακτα μέτρα.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης Μαγνησίας, που διοργάνωνε την εκδήλωση με την συγκέντρωση αγροτών και αγροτικών μηχανημάτων στο μνημείο της εξέγερσης, παροτρύνει, μέσω της διοίκησής του, τους αγρότες και κτηνοτρόφους να εφαρμόζουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ζητά από την πολιτεία την λήψη μέτρων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και την αποζημίωση αγροτών και κτηνοτρόφων για την παραγωγή που θα χάσουν.

Στο μήνυμά του για την 110ηεπέτειο της εξέγερσης, ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, ανέφερε πως «δεν αρκεί η θύμηση και η μνημόνευση του ξεσηκωμού των αγροτών της θεσσαλικής γης. Σήμερα είναι επιτακτικό το αίτημα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να συνδράμουμε έτσι ώστε ο αγροτικός κόσμος να προχωρήσει κι άλλο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:24