search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Κίνα: Πώς μετέτρεψαν μια αυτοκινητοβιομηχανία σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών για όλο τον κόσμο! (Photos/Videos)

20.03.2020 07:04
Κορωνοϊός-Κίνα: Πώς μετέτρεψαν μια αυτοκινητοβιομηχανία σε εργοστάσιο παραγωγής μασκών για όλο τον κόσμο! (Photos/Videos) - Media

 

Η κινεζική επιχείρηση BYD, με έδρα το Shenzhen, που είναι ευρύτερα γνωστή κυρίως ως κατασκευαστής αυτοκινήτων, αναδιοργάνωσε το εσωτερικό του εργοστασίου της έτσι ώστε να μπορεί, αξιοποιώντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, να συνεισφέρει στην κατασκευή μεγάλων ποσοστήτων ιατρικών μασκών τις οποίες έχουν ανάγκη πλέον όλα τα κράτη του κόσμου, μαζί και η Ελλάδα, όπως άλλωστε το βιώνουμε όλοι μας καθώς είναι δυσεύρετες σε φαρμακεία και άλλα καταστήματα. 

Όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα  παραγωγής έως και 5 εκατομμυρίων μασκών και 300.000 μπουκαλιών για απολυμαντικό υγρό χεριών ανά ημέρα.

Σε απάντηση των τεράστιων αναγκών που προέκυχαν από την επιδημία COVID-19 και των μεγάλων ελλείψεων σε φαρμακεία και καταστήματα ιατρικών προμηθειών σε όλο τον κόσμο, η BYD δήλωσε ότι συνεχίζει τη λειτουργία της από τότε που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία, που υποστηρίζεται οικονομικά από τον Αμερικανό μεγαλοεπενδυτή Warren Buffet, συνεργάζεται με αρκετές άλλες κινεζικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και προμήθεια ιατρικών μασκών σε όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

Αποτέλεσμα εικόνας για byd masks

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:27