search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Η Τζέσσικα Άλμπα στη μάχη κατά του κορωνοϊού: Δωρίζει σε μητέρες που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω μέτρων 3.000.000 μωρουδίστικες πάνες

20.03.2020 16:22
Η Τζέσσικα Άλμπα στη μάχη κατά του κορωνοϊού: Δωρίζει σε μητέρες που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω μέτρων 3.000.000 μωρουδίστικες πάνες  - Media

 

Η γνωστή ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα έκανς γνωστό από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνιής δικτύωσης ότι δωρίζει σε μητέρες που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω κορωνοϊου, 3.000.000 πάνες για τα μωρά τους. 
Η 38χρονη ηθοποιός έκανε γνωστό επίσης ότι εκτός από τις πάνες θα δώσει και δεκάδες χιλιάδες είδη για τα μωρά όπως μωρομάντιλα, ρούχα και βασικά αναλώσιμα. Στην ανακοίνωση στο instagram, έβαλε μια φωτογραφία της αγκαλιά με το μωρό της και έγραψε τις δωρεές που θα κάνει. 
Η ίδια προτρέπει τον κόσμο να μπει στην ιστοσελίδα baby2baby και να κάνει και εκείνος δωρεές σε είδη πρώτης ανάγκης για μωρά αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, όπως πάνες, μαντηλάκια, φόρμες, κουβέρτες, είδη υγιεινής, και σχολικά είδη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10