search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Κορονοϊός: H μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή που λέει «όχι» στις επαναλήψεις τις ημέρες της καραντίνας

21.03.2020 09:12
Τηλεθέαση: Tι έκανε το Voice απέναντι στην ταινία «Καζαντζάκης» - Media

 

Μπορεί η καραντίνα να έχει αναγκάσει τον Έλληνα τηλεθεατή να μην κλείνει λεπτό την τηλεόρασή του, ωστόσο τα κανάλια προχώρησαν σε προσωρινή παύση του προγράμματός τους με αποτέλεσμα όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα (εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές) να παίζουν σε επανάληψη.

Το Star, ωστόσο, εξακολουθεί να παίζει χωρίς αντίπαλο, μη στερώντας από το τηλεοπτικό κοινό τα δύο «δυνατά» χαρτιά της σεζόν. Το πρώτο, είναι το MasterChef, που μπορεί να… ψαλιδίστηκε, παίζοντας πλέον μόνο Δευτέρα με Τετάρτη, καθώς το κανάλι «έκοψε» προσωρινά τα επεισόδια Πέμπτης και Παρασκευής λόγω περιορισμού των εξωτερικών γυρισμάτων.

Το δεύτερο χαρτί, όμως, έκανε για τα καλά τη διαφορά καθώς παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και δεν προβλέπεται να αρχίσουν άμεσα λόγω κορωνοϊού, έχει τεράστιο απόθεμα επεισοδίων, με αποτέλεσμα να «παίζει μόνο του» την ώρα που τα αντίπαλα στρατόπεδα βασίζονται στις επαναλήψεις.

Ο λόγος για το «Shopping Star» της Βίκυς Καγιά, που θα εξακολουθήσει να ρίχνει στην αρένα νέα επεισόδια για πολλές εβδομάδες ακόμα, καθώς η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως έχουν ήδη γυριστεί πολλά επεισόδια προκειμένου να μην χρειαστεί να βασιστεί το κανάλι στις επαναλήψεις. 

Πρόκειται σίγουρα για μια εξαιρετικά έξυπνη κίνηση του σταθμού, καθώς αυτές ειδικά τις μέρες το τηλεοπτικό κοινό θέλει να δει κάτι φρέσκο. Κάτι που θα κάνει τη διαφορά μέσα στις επαναλήψεις που κάνουν την καραντίνα ακόμα πιο βαρετή…

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12