search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Είναι «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια σου – Κάθε ανάσα μια μάχη» – Συγκλονίζει η περιγραφή Βρετανίδας μέσα από ΜΕΘ (Video)

21.03.2020 09:42
Κορονοϊός: Είναι «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια σου - Κάθε ανάσα μια μάχη» - Συγκλονίζει η περιγραφή Βρετανίδας μέσα από ΜΕΘ (Video) - Media

 

Συγκλονίζει Βρετανή, μητέρα δύο παιδιών, που βιντεοσκόπησε τον εαυτό της μέσα στη ΜΕΘ και εξηγεί πώς είναι να νοσεί κάποιος από τον κορονοϊό.

Η 39χρονη Tara Jane Langston, η οποία στην αρχή διαγνώστηκε με μια λοίμωξη, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Hillingdon Hospital, στο Λονδίνο. 

«Όποιος σκέφτεται να πάρει ρίσκα, απλά να με κοιτάξει. Είμαι στη ΜΕΘ. Δεν μπορώ να αναπνεύσω χωρίς αυτά. Τα έχουν περάσει στην αρτηρία μου. Έχω καθετήρα. Είμαι βέβαια 10 φορές καλύτερα τώρα από ότι ήμουν πριν, έχω χάσει το μέτρημα στις ημέρες. Αν κάποιος συνεχίζει να καπνίζει, αφήστε τα τσιγάρα γιατί σας το λέω τώρα χρειάζεστε τα πνευμόνια σας. Και σας παρακαλώ μην ρισκάρετε και το εννοώ γιατί αν υπάρξουν επιπλοκές θα καταλήξετε εδώ», περιγράφει η 39χρονη σερβιτόρα. 

 

Είναι «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια σου. Κάθε ανάσα είναι μια μάχη», εξηγεί. 

«Όταν μπήκα στη ΜΕΘ, στην αρχή σχεδίαζαν να με διασωληνώσουν και να με ναρκώσουν γιατί το σώμα μου έδινε μάχη για μια εβδομάδα με τον ιό και ήμουν ράκος» τονίζει.

Σε συνέντευξή της στη Dailymail είπε ότι άρχισε να νιώθει άρρωστη μετά το οικογενειακό ταξίδι στην Κρακοβία, την οποία επισκέφθηκε μαζί με τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53