search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Η Google άνοιξε ιστότοπο για τον Covid-19 στις ΗΠΑ

21.03.2020 11:32
Πόλεμος μεταξύ Google και ΜΜΕ - Media

 

Η Google της Alphabet Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι άνοιξε ιστότοπο, ο οποίος επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και περιέχει πληροφορίες για τις οδηγίες που υπάρχουν και την εξέταση για τον νέο κορονοϊό, καθώς η χώρα αγωνίζεται να επιβραδύνει την εξάπλωση της νόσου Covid-19 που αυτός προκαλεί.

Ο ιστότοπος (google.com/covid19), ο οποίος συνίσταται από πηγές και συνδέσμους (links) που επικεντρώνονται στην νόσο Covid-19 θα είναι διαθέσιμος σε περισσότερες γλώσσες και χώρες τις ερχόμενες μέρες, αναφέρει σε ανάρτησή της η Google στο https://bit.ly/2wq4f27

Ο επικεφαλής της Google Σαντάρ Πιτσάι ανακοίνωνε σε ανάρτησή του σε ιστολόγιο την περασμένη Κυριακή ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την αμερικανική κυβέρνηση για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο ως τις 16 Μαρτίου.

Ωστόσο η έναρξη λειτουργίας του καθυστέρησε καθώς οι τοπικές και εθνικές οδηγίες άλλαξαν σημαντικά από την Κυριακή ως τη Δευτέρα και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τον ιστότοπο αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44