search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Πανικοβλήθηκα όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό»

21.03.2020 12:33
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Πανικοβλήθηκα όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό» - Media

 

Για τον φόβο που τον κυρίευεσε όταν ενημερώθηκε πως η Φαίη Σκορδά είναι θετική στον κορονοϊό μίλησε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, μέσω Skype, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, πριν εκείνη μπει σε καραντίνα, μίλησε για τις πρώτες στιγμές όταν έμαθε ότι η Φαίη είναι θετική στον κορονοϊό, αλλά και τα βήματα που ακολούθησε στη συνέχεια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του Open, είναι σε καραντίνα στο σπίτι του εδώ και οκτώ μέρες, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και ακολουθεί τα βήματα που του είπε ο γιατρός του.

«Είμαι σε εγκλεισμό οκτώ μέρες τώρα. Προσπαθώ να το διασκεδάσω, να γεμίζω το χρόνο μου. Δεν έκανα καμία εξέταση. Πανικοβλήθηκα το Σάββατο όταν η Φαίη ανακοίνωσε ότι είναι θετική. Πανικοβλήθηκα και πήρα αμέσως τον γιατρό μου για να μάθω τι πρέπει να κάνω.

Με ενημέρωσε ότι δεν κάνω κάτι, το μόνο που πρέπει να κάνω είναι η καραντίνα και σε περίπτωση που δω ένα οποιοδήποτε σύμπτωμα τότε μπαίνω στη διαδικασία της εξέτασης. Δόξα τω Θεώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, είμαι πολύ καλά και πιστεύω ότι δεν τον έχω γιατί στο πλατό της Φαίης τηρούνταν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Δεν χαιρετηθήκαμε, δεν φιλήθηκα με κανέναν, δεν αγκαλιαστήκαμε. Το μόνο που μου συνέβη και ήταν ο λόγος να μπω σε καραντίνα ήταν το γεγονός ότι σταθήκαμε πολύ κοντά με τη Φαίη στη διάρκεια της παρουσίας μου στον αέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17