search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Η απάντηση του Ηλία Μελέτη στις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου για Χατζηπαναγιώτη – Σταυροπούλου

21.03.2020 14:31
Η απάντηση του Ηλία Μελέτη στις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου για Χατζηπαναγιώτη – Σταυροπούλου - Media

 

Στα πρόσφατα σχόλια της Άννας Παναγιωτοπούλου για τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε σε συνέντευξή του στη Real News o Ηλίας Μελέτης. 

«Αυτό που έζησα από τη συνεργασία μαζί τους δεν έχει να κάνει καθόλου με όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Τους αδίκησε κατάφορα, πιστεύω, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει να σχολιάζω τέτοια σκηνικά. Τονίζω και πάλι ότι εκτιμώ πολύ και τον Χρήστο και τη Βίκυ, που είναι εξαιρετικοί, και ανυπομονώ να τους συναντήσω στους “Μπαμπάδες”», είπε.

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους Ρέππα – Παπαθανασίου. 

«Τους ευχαριστώ και σε ευχαριστώ, εσύ με ξέρεις από το ξεκίνημά μου και ήσουν δίπλα μου στο “ταξίδι” αυτό… Απόλαυσα πολύ τη συνεργασία με το ισχυρό αυτό δίδυμο, που μας έχει χαρίσει εξαιρετικές δουλειές στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση. Είναι και ταλαντούχοι και γενναιόδωροι και εξαιρετικοί συνεργάτες και ξέρουν να φτιάχνουν τις καλύτερες συνθήκες για να στηθεί μια παράσταση. Τους χάρηκα πολύ», είπε. 

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ και από το ρόλο του στη σειρά του Alpha «Το Σόι σου» είπε πως θα συμπράξω στους “Μπαμπάδες με ρούμι”, «τη θρυλική μαύρη κωμωδία τους, που θα ανεβάσουν στο θέατρο “Αλίκη” με πρωταγωνιστές τους υπέροχους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Βίκυ Σταυροπούλου. Δύο υπέροχα πλάσματα, με τα οποία είχα τη χαρά να συνεργαστώ το περασμένο καλοκαίρι στην “Πενταγιώτισσα”». 

«Είναι χαρισματικοί και στη σκηνή και στη ζωή και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε πρόβες στους θεϊκούς “Μπαμπάδες”», ανέφερε.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24