search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Ποια ξενοδοχεία μένουν ανοιχτά για μία ακόμη εβδομάδα

21.03.2020 14:49
Ποια ξενοδοχεία μένουν ανοιχτά για μία ακόμη εβδομάδα - Media

 

Παράταση της λειτουργίας για μια εβδομάδα των ξενοδοχείων στα οποία διαμένουν εκπαιδευτικοί σε νησιωτικές περιοχές αναμένεται να προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Παιδείας και Τουρισμού, που θα εκδοθεί άμεσα.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ που πρόσκεινται στην ηγεσία του υπουργείου Παιδειας, η υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και τους κ.κ. Χάρη Θεοχάρη και Μάνο Κόνσολα, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της στέγασης για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε νησιά και αναγκαστικά, λόγω της έλλειψης προσφοράς σε κατοικίες, διαμένουν σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πρόβλημα εστιάζεται σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου και από το υπουργείο έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες να γίνει μία χαρτογράφηση των περιοχών που έχουν πρόβλημα, ώστε μέσα στο διάστημα της μίας εβδομάδας να βρεθεί οριστική λύση για όλους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01