search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας παραχωρεί 7 διαμερίσματα στην Αθήνα για διαμονή ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

21.03.2020 18:13
Η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας παραχωρεί 7 διαμερίσματα στην Αθήνα για διαμονή ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού - Media

 

Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στην Αθήνα προσφέρει η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών διαμονής ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα σε επιστολή της ένωσης προς τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αναφέρεται ότι δεδομένης της εξάπλωσης του κορονοϊού και στην Ελλάδα και της αυξημένης ανάγκης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό η ένωση παραχωρεί επτά πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα διαμερίσματα στην Αθήνα για την κάλυψη των αναγκών διαμονής ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εργαζομένων σε νοσοκομεία αναφοράς κρουσμάτων κορονοϊού.

Η ένωση θα αναλάβει τα έξοδα ηλεκτρισμού, ύδρευσης, κοινοχρήστων και θέρμανσης για όσο διάστημα θα χρησιμοποιηθούν τα σπίτια αυτά από γιατρούς και νοσηλευτείς που θα της υποδειχθούν από την περιφέρεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:08