search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Ο Μπ. Τζόνσον απάντησε στο γράμμα 7χρονης που ακύρωσε το πάρτι της λόγω κορονοϊού

22.03.2020 10:04
Ο Μπ. Τζόνσον απάντησε στο γράμμα 7χρονης που ακύρωσε το πάρτι της λόγω κορονοϊού - Media

 

 

Οι παρανέργειες των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού παγκοσμίως πολλές φορές φέρνουν στην επιφάνεια και γεγονότα αρκούντως τρυφερά…

Τέτοιο είναι και αυτό που συνέβη και στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Αν και πολυάσχολος τις τελευταίες ημέρες, καθώς προσπαθεί να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα στη Βρετανία, η οποία καθυστέρησε να λάβει μέτρα κατά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βρήκε χρόνο να απαντήσει στο γράμμα 7χρονου κοριτσιού το οποίο τον ενημέρωνε πως δεν θα πραγματοποιήσει το πάρτι γενεθλίων της, λόγω των συστάσεων κοινωνικής απομόνωσης.

Στο γράμμα, που έγινε viral, η μικρή Josephine ανέφερε πως «κάθομαι στο σπίτι, επειδή μας το ζήτησες. Νομίζω πως ο μπαμπάς και η μαμά θα ακυρώσουν το πάρτι μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει… αρκεί όλοι να είναι καλά. Σε παρακαλώ, συνέχισε να εργάζεσαι για να μας κρατάς όλους καλά… Θυμήθηκες να πλύνεις τα χέρια σου;».
 

Το γράμμα της Josephine εμφανίστηκε στο ίντερνετ, μια μέρα μετά το κλείσιμο σχολείων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το hashtag #BelikeJosephine που δημιουργήθηκε, έχει σαν στόχο να ενθαρύνει τους Βρετανούς να τηρήσουν υπεύθυνη στάση απέναντι στον ιό.

Η απάντηση του Τζόνσον

Από την πλευρά του, ο Τζόνσον απάντησε με δικό του γράμμα στη Josephine, αναφέροντας πως «χαίρομαι που ακούω πως κάθεσαι στο σπίτι σου, αν και λυπάμαι για το πάρτι σου. Πρέπει όλοι να κάνουμε από κάτι μικρό για να προστατεύουμε το εθνικό σύστημα υγείας και να σώσουμε ζωές και αυτό ακριβώς κάνεις κι εσύ. Μπράβο σου. Δίνουμε μάχη με το χρόνο για να κρατήσουμε τους ανθρώπους υγιείς και αν δουλέψουμε όλι μαζί, μπορούμε να πακετάρουμε τον κορωνοϊό και να τον ξαποστείλουμε. Και μετά, θα μπορείς να κάνεις το πάρτι με τους φλιλους σου! Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, πλένω συχνά τα χέρια μου με σαπούνι και νερό για 20 δευτερόλεπτα. Τόσος χρόνος χρειάζετια για να τραγουδήσω δυο φορές το Happy Birthday!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:44