19/09/2020 17:40:56

Κορονοϊός – Αργεντινή: Eξαιρείται η «νεράιδα των δοντιών» από την καραντίνα

Κορονοϊός – Αργεντινή: Eξαιρείται η «νεράιδα των δοντιών» από την καραντίνα  - Media

 

Στην καθολική καραντίνα που έχει επιβληθεί σε όλη την Αργεντινή στην μάχη ανάσχεσης της πανδημίας του κορονοϊού, ένα φανταστικό πλάσμα εξασφάλισε την εξαίρεση του προέδρου της χώρας μετά το μήνυμα της μητέρας ενός επτάχρονου αγοριού που προσφάτως έχασε το πρώτο του δόντι.

 Η «νεράιδα των δοντιών» εξαιρέθηκε από τον «προληπτικό και υποχρεωτικό» περιορισμό, που θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου. 

«Αγαπητέ Αλμπέρτο Φερνάντες, πρέπει να ρωτήσω, η νεράιδα των δοντιών συγκαταλέγεται στις εξαιρέσεις από την καραντίνα; Ο Χοακίν έχασε το πρώτο του δόντι και δεν ξέρουμε αν πρέπει να του αφήσουμε ένα γράμμα (αν δεν μπορέσουμε να βρούμε το δόντι). Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε προβλήματα στην νεράιδα των δοντιών, ή να συλληφθεί αυτή από την αστυνομία», ανέφερε η μητέρα του αγοριού σε μια ανάρτηση στο twitter, απευθυνόμενη στον Αργεντινό πρόεδρο.

Ο Φερνάντες διαβεβαίωσε το αγοράκι μια ώρα αργότερα πως η νεράιδα των δοντιών συγκαταλέγεται όντως στην επίσημη λίστα εκείνων που εξαιρούνται από τα αυστηρά μέτρα.

«Η νεράιδα των δοντιών μπορεί να ανταμείψει για δόντια που πέφτουν, επειδή δεν βρίσκεται σε καραντίνα. Αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είμαστε…Ο Χοακίν θα πρέπει να αφήσει το δόντι κάτω από το μαξιλάρι του και να απολαύσει το βραβείο», απάντησε ο πρόεδρος Φερνάντες στο twitter.

Η Αργεντινή μετρά τέσσερις θανάτους από κορονοϊό και 158 επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.