search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Koρωνοϊός: Η Ν. Κορέα μετρά τα λιγότερα κρούσματα – Ελπίδες για ύφεση της επιδημίας

23.03.2020 06:26
coronavirus-testing.jpg

 

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέγραψαν τον χαμηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό από την κορύφωση της εξάπλωσής του, την 29η Φεβρουαρίου· η συνέχιση της μείωσης των κρουσμάτων δημιουργεί ελπίδες πως η κατάσταση στη μεγαλύτερη εστία της πανδημίας στην Ασία πέραν της ηπειρωτικής Κίνας έχει μπει σε φάση ύφεσης.

Τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC) έκαναν λόγο σήμερα για 64 κρούσματα, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 να ανέρχεται σε 8.961.

Ο απολογισμός των θυμάτων της ασθένειας COVID-19 αυξήθηκε στους 110 νεκρούς, καθώς άλλος ένας ασθενής υπέκυψε.

Επί 12 ημέρες, η Νότια Κορέα καταγράφει περί τα 100 ή λιγότερα νέα κρούσματα, από 909 την 29η Φεβρουαρίου.

Στον αντίποδα, 257 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονταν σε απομόνωση, σύμφωνα με τα KCDC. Στη Νότια Κορέα υπήρξαν περισσότεροι ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν απ’ ό,τι νέα κρούσματα για πρώτη φορά τη 13η Μαρτίου, μετά την επιβεβαίωση του αρχικού κρούσματος, την 20ή Ιανουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15