search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Αμαλιάδα: Τρελή πορεία ΙΧ με σοβαρό τραυματισμό οδηγού

23.03.2020 08:09
Αμαλιάδα: Τρελή πορεία ΙΧ με σοβαρό τραυματισμό οδηγού - Media

 

Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στην Αμαλιάδα το οποίο μετά από μια τρελή πορεία κατέληξε σε στύλο της ΔΕΗ λίγο μετά τις 13.20 χθες το μεσημέρι.

Ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κάτοικος Αμαλιάδας και ενώ είχε κατεύθυνση προς την ΕΟ Πατρών Πύργου (διασταύρωση Κουρούτας) για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και το κόκκινο ΙΧ αρχικά πρέπει να προσέκρουσε στο διάζωμα της νησίδος και στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία. Πρώτα προσέκρουσε στην άκρη μαντρότοιχου σπιτιού, συνέχισε την πορεία του στο διπλανό οικόπεδο (ακάλυπτο χώρο), πέρασε πάνω από μικρό ανάχωμα και σταμάτησε σε στύλο της ΔΕΗ. Πάντως να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό το οδόστρωμα λόγω του ψιλόβροχου που είχε προηγηθεί.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο μαντρότοιχο του οποίου έπεσε το ΙΧ κ. Γρ. Μυλωνάς, πετάχτηκε έξω από το σπίτι του από το θόρυβο και είδε το αυτοκίνητο διαλυμένο και τον οδηγό του τραυματισμένο. «Στις 13.26 κάλεσε για βοήθεια από το τηλέφωνο. Το ατύχημα είχε συμβεί ένα λεπτό νωρίτερα», δήλωσε στην «Πατρίς».

Στο σημείο άμεσα έφθασε το ΕΚΑΒ η Τροχαία, καθώς και όχημα της ΠΥ Αμαλιάδας. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πύργου.

Η Τροχαία Ήλιδας εξετάζει τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40