search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Aκρίτα για απαγόρευση κυκλοφορίας: «Ελπίζω τα 150άρια πρόστιμα να τα ξεκινήσουν από τον παπά και τους πιστούς που κλειδαμπαρώθηκαν στην εκκλησία»

23.03.2020 09:06
Ακρίτα: Άριστοι και υπέρκομψοι πέταξαν στα σκουπίδια 115 εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων - Media

 

Θετική απέναντι στην σκλήρυνση της κυβερνητικής γραμμής στο μέτωπο του κορωνοϊού και την απαγόρευση της κυκλοφορίας εμφανίστηκε η Ελενα Ακρίτα.

Σε ανάρησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, αναφέρει με νόημα, ωστόσο: «Ελπίζω μόνο τα 150άρια πρόστιμα να τα ξεκινήσουν από τον παπά και τους πιστούς που κλειδαμπαρώθηκαν στην εκκλησία και τον μητροπολίτη που άνοιξε τις πόρτες στους χαιρετισμούς.»

Η ανάρτησή της είναι η ακόλουθη:

«Ψύχραιμα λίγο. Πρώτον, η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι ‘χούντα’. Ρωτήστε αυτούς που την έζησαν στο πετσί τους. Είναι μέτρο προστασίας για την υγεία μας.
Δεύτερον, μια κυβέρνηση οφείλει να μεριμνεί για την υγεία των πολιτών. Και πολίτες δεν είναι μόνο αυτοί που σουλατσάρουν την ανευθυνότητα τους εδώ κι εκεί. Είμαστε κι εμείς.
Τρίτον, η πλειοψηφία που τήρησε τους κανόνες, την πληρώνει αφού στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Δεν πειράζει, αρκεί να πάνε όλα καλά.
Υ. Γ.Ελπίζω μόνο τα 150άρια πρόστιμα να τα ξεκινήσουν από τον παπά και τους πιστούς που κλειδαμπαρώθηκαν στην εκκλησία και τον μητροπολίτη που άνοιξε τις πόρτες στους χαιρετισμούς.
Όπως έλεγε ο μέγας Μποστ ‘κε αφτό θα περάση,’ όσο έχουμε ο ένας τον άλλον.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:18