search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Άνοιξε επιτέλους η κλειστή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ζακύνθου

23.03.2020 12:06
Κορωνοϊός: Άνοιξε επιτέλους η κλειστή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ζακύνθου - Media

 

Τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του θαλάμου αρνητικής πίεσης ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού. 

Προς το παρόν, η ΜΕΘ θα διαθέτει τρία κρεβάτια και ισάριθμους ασθενείς, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους. Το επόμενο διάστημα θα φτάσει στη Ζάκυνθο το ειδικευμένο προσωπικό, μετά τον διαγωνισμό που έγινε πρόσφατα, που αφορά νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, εργατικό δυναμικό και λοιπές ειδικότητες.

«Μια βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου υλοποιείται σήμερα το πρωί, με το άνοιγμα της πλήρως εξοπλισμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ Διονύσιος Ακτύπης και ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, καθώς και τον διοικητή του Γ.Ν.Ζ. Γιώργο Ραγκούση για την άψογη συνεργασία του και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την πολύτιμη βοήθειά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51