search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης που βάζει φωτιά στις… πισίνες – Λόγω κορωνοϊού δεν έχει αγώνες και προπονείται μόνη της (Photos)

23.03.2020 15:06
Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης που βάζει φωτιά στις… πισίνες – Λόγω κορωνοϊού δεν έχει αγώνες και προπονείται μόνη της (Photos) - Media

 

Η Yuliya Efimova είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Ρωσία. Έχει συμμετάσχει σε 6 παγκόσμια πρωταθλήματα. Έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, τόσο για τις επιδόσεις της στο νερό, όσο και για τη χάρη της και την ομορφιά της εκτός νερού.
Τώρα που λόγω κορωνοϊού, όλοι οι αγώνες έχουν παγώσει, η Yuliya δεν πτοείται. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί συνεχίζει να προπονείται και να κάνει γυμναστική, προκειμένου να διατηρεί το κορμί της σε φόρμα και όποτε ξαναρχίσουν οι αγώνες να είναι έτοιμη να ξαναβάλει φωτιά στις πισίνες.


Ακόμη και εάν αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, η ρωσίδα πρωταθλήτρια λέει ότι δε θα σταματήσει τις προπονήσεις μέχρι να αρχίσουν πάλι κανονικά οι υποχρεώσεις των αθλητών. 
Η τελευταία φωτογραφία της που ανέβασε στο instagram και έκοψε την ανάσα σε πολλούς από τους 162.000 ακολούθους της, ήταν μια φωτογραφία όπου η Yuliya φορούσε μόνο ένα μπικίνι και έκανε κάμψεις κάτω από τον ήλιο, στο μπαλκόνι της. Η ίδια έγραψε όλο νόημα: «όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuliya Efimova (@pryanya93) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The spirit of Aloha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuliya Efimova (@pryanya93) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#пустьвсегдабудетсолнце

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuliya Efimova (@pryanya93) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My vacation mood Ph: @dmitrydetkov

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yuliya Efimova (@pryanya93) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17