search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:58
MENU CLOSE

Τον ρώτησαν εάν έχει κορωνοϊό και εκείνος νευρίασε και έριξε το αυτοκίνητο του σε μια βιτρίνα (Video)

23.03.2020 17:02
Τον ρώτησαν εάν έχει κορωνοϊό και εκείνος νευρίασε και έριξε το αυτοκίνητο του σε μια βιτρίνα (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από μεγάλο πολυκατάστημα της πόλης Luoyang στην Κίνα. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό του μπλέ αυτοκινήτου και του ζήτησαν να τους επιδείξει τον «κώδικα υγείας του». Μια εφαρμογή που χρησιμοποιούν αναγκαστικά όλοι στην Κίνα και η οποία δείχνει μέσω κινητού από το μητρώο του κάθε ανθρώπου, εάν έχει προσβληθεί ή εάν νοσεί από κορωνοϊο.
Αυτό είναι ένα μέτρο που ισχύει για όλους όσοι πλησιαζουν σε δημόσιους χώρους, σε μέρη με κόσμο, σε πάρκα ή σε παιδικές χαρές. Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό και του ζήτησαν τον «κώδικα υγείας του» εκείνος αντί απαντήσεως, έβαλε πρώτη στο αυτοκίνητο και με ορμή το έριξε επάνω στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος που θα επισκεπτόταν. Μάλιστα επειδή τον ενοχλούσαν τα σκαλοπάτια του πεζοδρομίου, ο άνδρας έβαλε όπισθεν, πήρε πάλι φόρα και ξαναέριξε το αυτοκίνητο στην πρόσοψη του καταστήματος. 
Με συνοπτικές διαδικασίες οι αστυνομικοί αφού ηρέμησε ο οδηγός, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για… εξηγήσεις. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:58