search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Πέθανε ο νεανικός έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ από το γυμνάσιο (Photos)

23.03.2020 17:37
Πέθανε ο νεανικός έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ από το γυμνάσιο (Photos) - Media

 

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Ντέιβιντ Κρουζ.

Η τραγουδίστρια έβγαινε ραντεβού με τον Cruz, τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο και την πρώτη της αγάπη, για σχεδόν μια δεκαετία πριν χωρίσει στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ο Cruz πέθανε σε ηλικία 51 ετών το Σάββατο στο νοσοκομείο Mount Sinai West στο Μανχάταν, σύμφωνα με το TMZ. Ο Κρουζ φέρεται να έπασχε από καρδιακά νοσήματα.

Η Λόπεζ άρχισε τη σχέση τα με τον Κρουζ το 1984, όταν ήταν 16 ετών αντίστοιχα, πριν χωρίσουν το 1995 λίγο πριν γίνει διάσημη η Λόπεζ.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις όταν η τραγουδίστρα δεν ήταν τόσο γνωστή.

Το 2004 η Λόπεζ αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κρουζ, λέγοντας: «Είναι φίλος και πιθανότατα με ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Έχω πολλές αναμνήσεις από τον Ντέιβιντ, γιατί εννέα χρόνια είναι σαν μια ζωή. Μεγάλωσα μαζί του γιατί ήμουν μόλις 16 ετών όταν τον γνώρισα. Ο καλύτερος φίλος του έβγαινε με την καλύτερή μου φίλη. Με είδε και με ερωτεύτηκε αμέσως. Εξακολουθεί να ζει στη γειτονιά του Μπρονξ όπου μεγάλωσε και η γιαγιά μου. Τον βλέπω κάθε φορά που πάω εκεί για να την επισκεφτώ. Όταν συναντάμε ο ένας τον άλλο διατηρούμε επαφή μέσω τηλεφωνικών κλήσεων».

Το ρομάντζο της Λόπεζ με τον Κρουζ κράτησε περισσότερο από τους τρεις γάμους της με τον Ojani Noa (από το 1997 έως το 1998), τον Cris Judd (από το 2001 έως το 2002) και τον Marc Anthony (από το 2004 έως το 2011).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11