search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός Κύπρος: Βγάζει το σκύλο του βόλτα με drone για να παραμένει εκείνος στο σπίτι και να μην κολλήσει (Video)

23.03.2020 18:22
Κορωνοϊός Κύπρος: Βγάζει το σκύλο του βόλτα με drone για να παραμένει εκείνος στο σπίτι και να μην κολλήσει (Video) - Media

 

Έναν απίστευτο τρόπο να βγάζει το σκύλο του βόλτα αλλά και να παραμένει στο σπίτι για να μη βγαίνει έξω και κολλήσει κορωνοϊό, σκαρφίστηκε ένας άνδρας από την Κύπρο. Έδεσε το λουράκι του σκύλου του σε ένα drone και τον έβγαλε έξω. Εκείνος με τη βοήθεια του τηλεχειρισμού μετακινούσε το drone και ο σκύλος ένιωθε ότι κάποιος βαστούσε το λουρί του. 
Ο άνδρας που λέγεται Βάκης Δημητρίου, ανέβασε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο στο instagram και τα σχόλια που εισέπραξε ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Εκείνος και τον σκύλο έβγαλε βόλτα αλλά και παρέμεινε στο σπίτι του και δεν βγήκε έξω μην κολλήσει σε κορωνοϊό. Ο ίδιος έγραψε μάλιστα: «Πέμπτη μέρα καραντίνας. Μείνετε ασφαλείς στο σπίτι σας αλλά μην ξεχνάτε και την ευτυχία του σκύλου σας». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33