search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Tην αναβολή των τελικών σε Champions και Europa League ανακοίνωσε η UEFA

23.03.2020 18:59
Tην αναβολή των τελικών σε Champions και Europa League ανακοίνωσε η UEFA - Media

 

Στην απόφαση να αναβληθούν οι τελικοί του Champions League ανδρών και γυναικών αλλά και του Europa League, που ήταν προγραμματισμένοι τον προσεχή Μάιο, έφτασε η UEFA, εξαιτίας του κορωνοϊού που πλήττει όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο…

Έτσι, τόσο ο τελικός του Champions League που θα γινοταν στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, όσο και το τελευταίο παιχνιδι του φετινού Europa League το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθει τρεις μέρες νωρίτερα, στις 27 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας δεν θα γίνουν, σε αυτή την φάση.

Το ίδιο ισχύει και για την μεγάλη αναμέτρηση του Champions League γυναικών, που θα γινόταν κανονικά στις 24/03 στην Βιέννη και το «Βιόλα Παρκ» ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις αναφορικά με το πότε θα γίνουν τα τρία αυτά παιχνίδια!

Επισημαίνοντας πάντως πως αυτό θα γίνει μετά από την εξέταση που θα υπάρξει από τους αρμόδιους στις διαθέσιμες ημερομηνίες στο φετινό αγωνιστικό καλεντάρι, προεξέχοντος του προέδρου, Αλεξάντερ Τσεφεριν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10