search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κολοσσοί του αλκοόλ το «γύρισαν» στην παραγωγή αντισηπτικών

24.03.2020 07:47
Κορωνοϊός: Κολοσσοί του αλκοόλ το «γύρισαν» στην παραγωγή αντισηπτικών - Media

 

Ήδη σε αρκετές χώρες, εταιρείες κρασιού, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών έχουν ανακοινώσει ότι αλλάζουν την παραγωγή τους και αρχίζουν να φτιάχνουν αντισηπτικά για τα χέρια, καθώς επιδιώκουν να ανταποκριθούν στην επείγουσα ανάγκη για το προϊόν εν μέσω της πανδημίας Covid-19. 

Μεταξύ των εταιρειών που προχωρούν σε μια τέτοια κίνηση είναι οι

• Bacardi 

• Pernod Ricard USA 

• Amber Beverage Group (ABG) 

• BrewDog 

• Corby Spirit 

• Wine Limited 

Η Bacardi συνεργάζεται με την Olein, που εδρεύει στο Πουέρτο Ρίκο, για να παράσχει πρώτες ύλες, που θα καταστήσουν δυνατή την παραγωγή περισσότερων από 1,7 εκατομμυρίων αντισηπτικών.

Όπως αναφέρει το thessaliaeconomy.gr, η αιθανόλη που απαιτείται για την παρασκευή των αντισηπτικών παράγεται στο αποστακτήριο Bacardi Corporation του Πουέρτο Ρίκο, όπου παράγεται πάνω από το 80% των ρούμι της εταιρείας. 

Η Ann Mukherjee, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pernod Ricard North America, δήλωσε: «Η εταιρεία μας είναι υπερήφανη, που υποστηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15