04/06/2020 11:44:49

Αγγελική Διαλιάνη: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο δεν μπορείτε»

Αγγελική Διαλιάνη: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο δεν μπορείτε» - Media

 

Η Αγγελική Δαλιάνη, όπως και πολλοί άλλοι, μένει σπίτι τηρώντας πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης. Ωστόσο, μια κίνηση της νέας καθημερινότητάς της στάθηκε αφορμή ώστε να δεχτεί έντονη κριτική από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποφάσισε να παραγγείλει επειδή παρήγγειλε καφέ μρ delivery. Η κίνηση αυτή ξεσήκωσε, ωστόσο, ποικίλες αντιδράσεις με τους followers να την κατηγορούν ότι με αυτό τον τρόπο βάζει σε κίνδυνο -λόγω κορωνοϊού- τον υπάλληλο που φέρνει τον καφέ.
 

Η ίδια σε ένα σπάνιο ξέσπασμά της απάντησε ως εξής:

 

«Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.